Våra priser

Vad kostar affärsdriven marknadsföring? Ja, hur långt är ett snöre skulle det enkla svaret bli😉... Självklart kan dina marknadsinsatser vara stora, små eller något mittemellan. Hos oss kan du prenumerera på marknadsföring enligt våra paket START - BUILD - GROW. Vill du ha skräddarsydda lösningar löser vi självklart det tillsammans. 

 • Marketing as a Service - START

  Vill du också ha fler leads än någonsin tidigare? Bra! Men då måste du möta kunden i det digitala klimatet och våga ta en dialog online. Släpp inte kunden ensam på hemsidan och hoppas på det bästa utan guida dem rätt. Vår tjänst Marketing as a Service START är det bästa paketet för att komma igång med inbound marketing och leadsgenerering. 


  Fast månadspris: 30.000 kr med fokus på content, SEO och SEM.

 • Marketing as a Service - BUILD

  Vill du vidareutveckla er leadsgenerering och öka takten? Då är du redo för nästa steg! Vi vässar ditt content så det engagerar och aktiverar era kunder i alla digitala kanaler. Vår tjänst Marketing as a Service BUILD är det bästa paketetför att ta din marknadsföring och leadsgenerering till nästa nivå. 


  Fast månadspris: 40.000 kr med ökat fokus på content, SEO och SEM.

 • Marketing as a Service - GROW

  Vill du gå ”all in” och boosta er affärsdrivna marknadsföring och leadsgenerering? Med vår tjänst Marketing as a Service GROW skapar vi grunden för långsiktig lönsamhet och ökad konvertering för dig. Gör dig redo gör en digital resa som leder till fler kvalitativa leads och långsiktiga kundrelationer 


  Fast månadspris: 55.000 kr med fokus på tillväxt, content, SEO och SEM.

 • Content marketing

  Content marketing och copywriting är en etablerad modell för att genom värdeskapande innehåll stärka varumärket i syfte att attrahera och engagera besökare på din hemsida. Här stöttar vi med såväl strategi, content-plan och rådgivning samt content-produktion i form av artiklar, guider, kundcase, social media copy, nativt artiklar etc. 

  Pris: från cirka 6.000 kr för en artikel. Priset beror på typ av content och omfattning. 

 • Kom igång med HubSpot

  I vår implementering av HubSpot ingår alla de tekniska detaljerna som behöver vara på plats för att ni ska komma igång och kunna nyttja er HubSpot-plattform på bästa sätt. Som er HubSpot-partner kommer vi guida er genom alla stegen och se till att processen flyter på så smidigt som möjligt. 

  Pris: 20.000 SEK som ett fast pris för hela implementeringen.