Våra case

Vi drivs av en enda sak i allt vi gör, att skapa maximalt affärsvärde för varje investerad krona i marknadsföring. Vi gör det genom att fokusera på människor, processer och system. Vi kallar det för ”The Smarkit way”.

 • Black Cat Boards - Marknadsfunktion

  Black Cat Boards försäljning ökade med 300% på ett år, och med tillväxten kom nya utmaningar. Ett expanderade bolag behöver verktyg för att vara skalbart och kunna möta en växande efterfrågan.

   "Det hade varit omöjligt för oss att expandera utan Smarkit Agency. Nu har vi en hållbar taktik och en långsiktig strategi. Det är helt nödvändigt för tillväxten. Jag kan verkligen rekommendera Smarkit, för oss har det varit positivt från dag ett. En riktigt bra investering. "

   

 • Formpipe - Inbound marketing

  Formpipe behövde börja från början och lära känna målgruppen, ”personen” i företaget. De valde då att påbörja sin resa mot smart, digital marknadsföring tillsammans med Smarkit Agency.


  "Vi har inte drivit den här typen av marknadsföring förut, berättar Simon Gozzi, varumärkeschef på Formpipe. För att kunna utvecklas krävdes det att Smarkit Agency kom in, vågade ställa spetsiga frågor och utmana oss från våra invanda tankar."

 • K-Rauta - Content marketing

  K-Rauta ville stärka varumärket via content marketing och en satsning på sociala medier. De ville dessutom ha ökad kännedom bland kvinnor i målgruppen. Genom strategisk rådgivning kring content samt operativt arbete med intervjuer och produktion av artiklar och social media-copy har vi stöttat K-Rauta i denna resa. 

  Resultatet: ökad trafik och engagemang i samtliga kanaler, högre CTR (click through rateoch lägre CPC (cost per click). Målgruppen stannar längre på sidan och andelen kvinnliga följare är nu högst på Instagram. 

 • Styreinstitutt - Content marketing

  "Smarkit Agency är en helt unik konsultorganisation som fokuserar på kunden till 100%. Vi har aldrig varit med om konsulter som sätter sig in i vår verklighet och fullt ut förstår oss på detta sätt tidigare. De har en djup kompetens kring digital marknadsföring och kommunikation, men fokus har hela tiden varit att hitta och möta våra unika behov. Vi kände hela tiden att arbetet handlade om oss och vår verklighet. Det var otroligt värdefullt."
  - Gro Brækken, Generalsekreterare på norska Styreinstitutt

 • Sales enablement

  Detta svenska SaaS-bolag har fått utmärkelsen gasell för fjärde året i rad. De står inför utmaningen att fortsätta växa sin affär, men att göra det lönsamt och hållbart. De vill också kunna koppla marknadsinsatser mot faktiskt försäljning. Så började vår gemensamma resa där Sales enablement, Inbound marketing och HubSpot är grundpelare i samarbetet. Vi har bland annat fått en enad sälj- och marknadsorganisation och process på plats.

  Idag hjälper vi bolaget med interimsroller och coaching inom sälj och marknad, inbound-kampanjer, copywriting såväl som strategisk rådgivning

 • Inbound marketing

  Genom att implementera inbound marketing och affärsdriven marknadsföring med fokus på faktisk försäljning har vi hjälpt ett nordiskt IT-konsultbolag att transformera sin sälj och marknadsorganisation. Att genomföra denna förändring i en stor organisation är en minst sagt en tuff resa. Genom fokus på människor, en skalbar process och rätt användning av system har vi hjälpt marknadsavdelningen att ta ansvar för långsiktig försäljning. Det har bland annat genererat över 100 nya möten för säljarna

  Idag hjälper vi företaget med strategisk rådgivning kring Inbound och Content marketing såväl som Sales enablement