Våra case

Vi drivs av en enda sak i allt vi gör, att skapa maximalt affärsvärde för varje investerad krona i marknadsföring. Vi gör det genom att fokusera på människor, processer och system. Vi kallar det för ”The Smarkit way”.

 • Content marketing

  K-Rauta ville stärka varumärket via content marketing och en satsning på sociala medier. De ville dessutom ha ökad kännedom bland kvinnor i målgruppen. Genom strategisk rådgivning kring content samt operativt arbete med intervjuer och produktion av artiklar och social media-copy har vi stöttat K-Rauta i denna resa. 

  Resultatet: ökad trafik och engagemang i samtliga kanaler, högre CTR (click through rateoch lägre CPC (cost per click). Målgruppen stannar längre på sidan och andelen kvinnliga följare är nu högst på Instagram. 

 • Sales enablement

  Detta svenska SaaS-bolag har fått utmärkelsen gasell för fjärde året i rad. De står inför utmaningen att fortsätta växa sin affär, men att göra det lönsamt och hållbart. De vill också kunna koppla marknadsinsatser mot faktiskt försäljning. Så började vår gemensamma resa där Sales enablement, Inbound marketing och HubSpot är grundpelare i samarbetet. Vi har bland annat fått en enad sälj- och marknadsorganisation och process på plats.

  Idag hjälper vi bolaget med interimsroller och coaching inom sälj och marknad, inbound-kampanjer, copywriting såväl som strategisk rådgivning

 • Inbound marketing

  Genom att implementera inbound marketing och affärsdriven marknadsföring med fokus på faktisk försäljning har vi hjälpt ett nordiskt IT-konsultbolag att transformera sin sälj och marknadsorganisation. Att genomföra denna förändring i en stor organisation är en minst sagt en tuff resa. Genom fokus på människor, en skalbar process och rätt användning av system har vi hjälpt marknadsavdelningen att ta ansvar för långsiktig försäljning. Det har bland annat genererat över 100 nya möten för säljarna

  Idag hjälper vi företaget med strategisk rådgivning kring Inbound och Content marketing såväl som Sales enablement

Vi vill alltid ge dig relevant och värdefull information. För att det ska vara möjligt och för att du ska få bästa möjliga besöksupplevelse på vår hemsida använder vi cookies. Läs gärna vår integritetspolicy för att ta reda på mer om våra cookies, deras funktion samt varför vi använder dem. Ok!