The Smarkit way

Vi drivs av en enda sak i allt vi gör, att skapa maximalt affärsvärde för varje investerad krona i marknadsföring. Vi gör det genom att fokusera på människor, processer och system – och ja, i precis den ordningen! Vi kallar det för ”The Smarkit way”.

Vi är experter på att sätta marknadsstrategi och plan för att hjälpa dig att växa lönsamt och hållbart. Men vi nöjer oss inte med bara en strategi och planering. Vi hjälper dig hela vägen till affärsvärde genom konkreta och operativa marknadsinsatser som gör skillnad på sista raden. Vi vill att du ska få mer pengar tillbaka än du investerat i marknadsföring och försäljning. 


Vår vision och våra värderingar

Genom affärsdriven marknadsföring hjälper vi våra kunder att skapa fler lönsamma affärer och därmed säkra tillväxt. Vi tror på människan och därför är tillit, glädje och frihet grundläggande värderingar i vår organisation. 

Vi är alltid ärliga och vågar utmana varandra och dig som kund. Men vi gör det med respekt och fakta i ryggen - och vi utmanar för att nå bättre resultat tillsammans!


Sälj + marknad = lönsam tillväxt

Vi är bäst på att förena sälj och marknad till ett enat team som förstår varandra och som jobbar mot det gemensamma målet att skapa maximalt affärsvärde för varje investerad krona. Det är vårt löfte till dig och det är vårt sätt att skapa förutsättningar för en hållbar och lönsam tillväxt för dig som kund.

Leadsgenerering – the Smarkit way

Vi älskar leads. Det är vår bästa vän inom försäljning och affärsdriven marknadsföring. Men istället för att bara springa snabbt vill vi hjälpa dig att springa smart och datadrivet. Time is money! Så vi vill att du ska springa på rätt leads – de som skapar fler affärer och ökar dina intäkter. 

Vi är ärliga och vet att alla inte är dina potentiella kunder. Därför hjälper vi dig med strategi, taktik och en plan för genomförande från lead to deal. För vi vet att även den bästa strategin blir värdelös om den inte genomförs. 

It's all about execution!