Jobba hos oss

Att jobba på Smarkit Agency är att vara med på en spännande resa mot framtidens sälj och marknad. Vi startade bolaget med missionen att hjälpa våra kunder att göra fler affärer än någonsin tidigare genom ett enat sälj och marknad och genom affärsdriven marknadsföring. Det är vår passion och drivkraft. 

På Medborgarplatsen 25, mitt i pulserande Stockholm hittar du oss - ett skönt gäng med massa energi som gör vårt absolut bästa för att stötta våra kunder och varandra - varje dag. 

Lediga tjänster

Vi letar alltid efter nya stjärnor till Smarkit Agency-teamet. Vill du hänga med på vår spännande resa🚀? Kul! Just nu har vi följande lediga tjänster, och vi vill alltid träffa drivna personer som känner att vi är en "perfect match".

 • Senior projektledare & Marknadskonsult

  Vi på Smarkit Agency älskar digital marknadsföring och det gör våra kunder också!😍

  Är du grym på digital marknadsföring, digitala strategier, kanalval, målgrupp och köpresa? Gillar du att arbeta hands-on för att göra skillnad? Härligt, då är du kanske vår nästa stjärna. Vi växer stadigt med våra kunder och letar nu efter en erfaren och resultatdriven projektledare & Marknadskonsult med fokus på affärsvärde för kunden. Vi har en häftig resa framför oss – häng med!🚀

 • Copy & content-stjärna

  Älskar du att skriva texter som får läsaren att vilja köpa? Höjer du rösten när du ser en rubrik som du tycker är för torr? Längtar du efter en givande arbetsplats med kreativa (och rätt galna) kollegor? Gillar du små kontorshundar? Då kan vi vara rätt match!

  Vi på Smarkit Agency älskar digital marknadsföring och det gör våra kunder också! 😍 Under det senaste året har vi växt med 300% och nu söker vi ännu en copywriter till teamet.🚀

 • Vass och digital säljare

  Vi på Smarkit Agency älskar digital marknadsföring och försäljning och det gör våra kunder också😍. 

  Är du grym på modern försäljning, prospektering och kundrelationer? Gillar du att arbeta hands-on för att göra skillnad? Härligt, då är du kanske vår nästa stjärna. Vi växer stadigt med våra kunder och letar nu efter en nyfiken och resultatdriven säljare med fokus på nya kunder. Vi har en häftig resa framför oss – häng med!🚀

 • Vass projektledare

  Vi på Smarkit Agency älskar digital marknadsföring och det gör våra kunder också!😍

  Är du grym på projektledning och kundansvar? Älskar du digital marknadsföring, digitala strategier och kampanjer? Gillar du att arbeta hands-on för att göra skillnad? Härligt, då är du kanske vår nästa stjärna. Vi växer stadigt med våra kunder och letar nu efter en vass och resultatdriven projektledare med fokus på affärsvärde för kunden. Vi har en häftig resa framför oss – häng med!🚀

 • Spontanansökan

  Vi på Smarkit Agency älskar digital marknadsföring som gör skillnad på sista raden. Så om du också lever och andas digitalt, om du också brinner för att skapa värde för kunden - då kanske du är vår nästa stjärna! 

  Känner du att vi är en perfect match, men inte att rollerna ovan riktigt är du? Det är ok! Skicka din spontanansökan till oss ändå. Vem vet - det kan vara början på en riktigt häftig resa!