Jobba hos oss

Att jobba på Smarkit Agency är att vara med på en spännande resa mot framtidens sälj och marknad. Vi startade bolaget med missionen att hjälpa våra kunder att göra fler affärer än någonsin tidigare genom ett enat sälj och marknad och genom affärsdriven marknadsföring. Det är vår passion och drivkraft. 

På Tegelbacken 4a, mitt i centrala Stockholm hittar du oss - ett skönt gäng med massa energi som gör vårt absolut bästa för att stötta våra kunder och varandra - varje dag. 

Lediga tjänster

Vi letar alltid efter nya stjärnor till Smarkit Agency-teamet. Vill du hänga med på vår spännande resa🚀? Kul! Just nu har vi inga lediga tjänster, men vi vill alltid träffa drivna personer som känner att vi är en "perfect match".

  • Spontanansökan

    Vi på Smarkit Agency älskar digital marknadsföring som gör skillnad på sista raden. Så om du också lever och andas digitalt, om du också brinner för att skapa värde för kunden - då kanske du är vår nästa stjärna! 

    Känner du att vi är en perfect match, men inte att rollerna ovan riktigt är du? Det är ok! Skicka din spontanansökan till oss ändå. Vem vet - det kan vara början på en riktigt häftig resa!