Content marketing / Copywriting

2021-11-11 kl: 13:28

Är du en asbra copywriter?

Älskar du att skriva texter som får läsaren att vilja köpa? Höjer du rösten när du ser en rubrik som du tycker är för torr? Längtar du efter en givande arbetsplats med kreativa (och rätt galna) kollegor? Gillar du små kontorshundar? Då kan vi vara rätt match! Vi på Smarkit Agency älskar digital marknadsföring och det gör våra kunder också! 😍 Under det senaste året har vi växt med 300% och under tiden har vi hjälpt våra kunder på deras egna lönsamma utvecklingsresa. Om vi är stolta? Ja, typ megastolta!

Nu söker vi ännu en copywriter till teamet.

Gillar du att skapa innehåll som både berör och konverterar? Härligt, då är du kanske vår nästa stjärna. Vi letar efter en nyfiken och resultatdriven copywriter med fokus på affärsvärde för kunden. Vi har en häftig resa framför oss – häng med! 🚀

Som copywriter hjälper du våra kunder (och teamet) med:

 • Text i alla dess former. Det kan vara artiklar, kundcase, guider, checklistor, personporträtt, copy till e-post eller landningssidor som bara måste konvertera. Ja, du fattar - säljdrivande content helt enkelt!

 • Ispiration kring content marketing. Du står för kunskap och expertis inom senaste trender, metoder och verktyg för vass copywriting.

 • Strategiskt och operativt stöd kring content och inbound marketing.

 • Operativt arbete med att planera och ta rätt innehåll utifrån kundens köpresa. Det innebär exempelvis att vara med på workshops och intervjuer för att sedan komma med rekommendationer till våra kunder och slutligen producera innehållet som stöttar försäljningen.

Vi älskar att du tycker om eget ansvar under frihet. Vi vill att du är van vid att tänka utifrån hur kunden agerar och att du kan ta actions utifrån det för att ständigt optimera och skapa värde med dina mästerverk (dina texter). För oss handlar det nämligen om att sätta kunden i fokus, i allt vi gör. Hos oss får du en arbetsplats full av glädje, frihet, kreativitet och inspiration – så vi hjälps åt och pushar varandra till att alltid vara bättre än igår.

Placering för rollen är i Stockholm, men du har möjlighet att jobba hemifrån när du behöver stänga in dig i din skrivar-grotta🤓. Men vi vill gärna se dig på skönt kontorshäng då och då.

Vi tänker att du inte har…

 • Skrivkramp (åtminstone inte hela tiden 😉)
 • Svårt för att sätta den perfekta texten som konverterar. Du kan tvärtom bli besatt av att få till texter som får kunden riktigt köpsugen.
 • Människofobi. (ok lite rädd kan man bli ibland…🙄)


Vi tror istället att du har…

 • Ett stort eget driv att hela tiden utvecklas.
 • Copywriting och storytelling som superkraft.
 • Erfarenhet av digital försäljning och marknadsföring med text, målgruppsanpassning, kanalval och digitala kampanjer. Gärna insyn i HubSpot, men inget måste.
 • Jobbat operativt med content- planering och produktion, fokus på text men har du erfarenhet från rörligt content eller design så är det en riktigt fin bonus.
 • Målgruppsanpassning och konvertering i blodet.
 • Lite sjuk humor….då är du nämligen i gott sällskap hos oss 😆


I första hand söker vi dig som har minst två års erfarenhet från liknande roller, inom B2B marknadsföring. Har du jobbat inom IT branschen är det ett stort pus.
 

Och just det...hos oss får du ju också....

 • 100% fria arbetstider - på riktigt. Vi kommer inte fråga när du kommer in.
 • Full frihet kring var du jobbar bäst. Så har du ändå lite svårt för människor så är det ok att sitta hemma ibland….men vi är rätt sköna vi som hänger på kontoret också.
 • Roliga, varma och riktigt vassa kollegor...som absolut kan spåra ur ibland…🤪
 • Enorma möjligheter till utbildning, utveckling och inspiration.
 • Jobba med stora nordiska organisationer som kunder och hjälpa dem att växa lönsamt och långsiktigt. Det är häftigt!


Våra värderingar på Smarkit Agency…

Att jobba på Smarkit Agency är att vara med på en spännande resa mot framtidens sälj och marknad. Vi startade bolaget med missionen att hjälpa våra kunder att göra fler affärer än någonsin tidigare genom ett enat sälj och marknad och genom affärsdriven marknadsföring. Och vi gör det genom att fokusera på människan, processerna och systemen. Och ja, i precis den ordningen!


Och vet du…de här sakerna är grymt viktiga för oss!

 • Frihet - Vi värdesätter frihet och ser det som vår styrka och konkurrenskraft. Vi har inga fasta tider - vi arbetar när och var vi vill, men alltid med kundens bästa i fokus och alltid med omtanke om våra grymma kollegor!

 • Entreprenörskap - Vi är drivna! V älskar det vi gör och vill hela tiden lära oss nya saker. Vi drivs av utveckling och affärsmannaskap. Vi strävar efter långsiktighet och stabilitet i arbetet och har kundnöjdhet och värdeskapande i vårt DNA. Det är entreprenörskap för oss.

 • Glädje - Vi gör riktigt häftiga leveranser dagligen. De kan vara svåra och tuffa, men vi tillåter oss alltid att skratta och ha skoj på jobbet tillsammans. Hos oss är det alltid ok att göra fel, vi hjälps åt att dra lärdomar och göra det bättre nästa gång.

 • Utmaning - Våra kollegor är bäst på det de gör – vi är proffs. Därför förväntas vi utmana våra kunder och kollegor till att skapa ännu bättre resultat vid varje leverans. I vårt DNA ligger ärlighet och just utmaning. Vi är ärliga och vågar utmana både kunder och varandra i allt vi gör. Men vi gör det alltid med respekt och fakta i ryggen!


Kontakta oss så berättar vi mer! Hittar vi rätt så anställer vi gärna så fort som möjligt, så skynda dig att söka via formulären nedan! 🥳

Niloo Lopez